Etkö pääse itse mukaan, mutta haluaisit tuoda yrityksesi kuitenkin mukaan tapahtumaan ja saada potentiaalisia asiakkaita?

Otamme nyt Business Summitiin mukaan max. 3-5 suomalaisyritystä, joiden puolesta hoidamme erittäin kokeneella tiimillä perusnäkyvyyden, jaamme oikeille potentiaalisille asiakkaille halutessasi esitteet ja muun materiaalin, näytämme peruspresentaatiot sekä toimitamme tapahtuman jälkeen sinulle potentiaaliset kontaktit jatkotoimenpiteitä varten. Katso lisää täältä.Etkö pääse itse mukaan, mutta haluaisit tuoda yrityksesi kuitenkin mukaan tapahtumaan ja saada potentiaalisia asiakkaita? Otamme Business Summitiin mukaan max. 3-5 suomalaisyritystä, joiden puolesta hoidamme erittäin kokeneella tiimillä perusnäkyvyyden, jaamme oikeille potentiaalisille asiakkaille halutessasi esitteet ja muun materiaalin, näytämme peruspresentaatiot sekä toimitamme tapahtuman jälkeen sinulle potentiaaliset kontaktit jatkotoimenpiteitä varten. Katso lisää täältä.