Would you like to be a sponsor at this revolutionary and unique event connecting together the Pakistani and Finnish business people for growth and new business opportunities? We are offering four different packages to make your company to enjoy great business opportunities and visibility at the event and beyond. And if you are a Non-Profit Organization or NGO you might join the stage for free!

Read more here.Tarjoamme yrityksille mahdollisuutta osallistua tapahtumaan myös yhteistyökumppanuuksien muodossa. Tarjolla on neljä erilaista kumppanuusmallia, joilla yrityksesi näkyy merkittävästi niin itse tapahtumassa kuin sen jälkeenkin. Ja jos edustat hyväntekeväisyysjärjestöä tai muuta yleishyödyllistä tahoa niin lue lisää kuinka voit näkyä tapahtumassa ilmaiseksi!

Lue lisää kumppanuuksista täältä.