Olemme neuvotelleet Emirates -lentoyhtiön kanssa tapahtumaan liittyvät erityisjärjestelyt ja matkustaminen Helsingistä Islamabadiin onnistuu erittäin kätevästi heidän tuoreen Tukholmasta lähtevän reitin avulla. Lentoyhtiö hoitaa myös asianmukaiset VIP-palvelut koko delegaatiollemme, joten matkajärjestelyjen osalta matkaan lähtö on ainakin mutkatonta. Niille, jotka saapuvat Dubaihin muualta tai haluavat käyttää muita vaihtoehtoja, Emirates on antanut erityishintaiset liput Dubai-Islamabad -välille. Ole meihin yhteydessä lentojen osalta.

We are pleased to tell that Emirates has tailored us special travel arrangements taking the whole delegation from Helsinki to Islamabad and back on their brand new route from Stockholm, Sweden to Dubai and further to Islamabad, Pakistan. They will also handle all our VIP-services so traveling to Pakistan could not be easier! Anyone wishing to travel to Dubai on other routes or arriving from other destination can also use our special arrangements further from Dubai to Islamabad and back. Please contact us for details.