Stora Enso perustaa yhteisyrityksen pakistanilaisen Packages Ltd.:n kanssa. Yhteisyritys tulee valmistamaan pääosin pakkaustuotteita sekä paikallisille että kansainvälisille avainasiakkaille Pakistanin voimakkaasti kasvavilla markkinoilla.

Yhteisyrityksen nimi on Bulleh Shah Packaging (Private) Limited. Stora Enson omistusosuus yrityksestä on aluksi 35 prosenttia, mutta se on sitoutunut nostamaan omistuksensa sovitulla arvolla myöhemmin 50 prosenttiin tiettyjen ennakkoehtojen täyttyessä.

Yhteisyritykseen kuuluvat Kasurin tehtaan toiminnot ja Karachin tuotantoyksikkö, jotka ovat tällä hetkellä Packages Ltd.:n omistuksessa. Se työllistää noin 950 henkilöä ja sen liikevaihdon arvioidaan olevan 130 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria (99 milj. euroa) vuonna 2012.

Koko yhteisyrityksen velaton markkina-arvo on noin 108 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria (83 milj. euroa). Kokonaisarvo voi nousta aina 125 miljoonaan Yhdysvaltain dollariin (96 milj. euroa) riippuen vuoden 2012 toisen puoliskon ja vuoden 2013 ensimmäisen puoliskon tuloksiin perustuvasta lisäsuorituksesta.

Lue tästä koko Kauppalehden artikkeli.Stora Enso perustaa yhteisyrityksen pakistanilaisen Packages Ltd.:n kanssa. Yhteisyritys tulee valmistamaan pääosin pakkaustuotteita sekä paikallisille että kansainvälisille avainasiakkaille Pakistanin voimakkaasti kasvavilla markkinoilla.

Yhteisyrityksen nimi on Bulleh Shah Packaging (Private) Limited. Stora Enson omistusosuus yrityksestä on aluksi 35 prosenttia, mutta se on sitoutunut nostamaan omistuksensa sovitulla arvolla myöhemmin 50 prosenttiin tiettyjen ennakkoehtojen täyttyessä.

Yhteisyritykseen kuuluvat Kasurin tehtaan toiminnot ja Karachin tuotantoyksikkö, jotka ovat tällä hetkellä Packages Ltd.:n omistuksessa. Se työllistää noin 950 henkilöä ja sen liikevaihdon arvioidaan olevan 130 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria (99 milj. euroa) vuonna 2012.

Koko yhteisyrityksen velaton markkina-arvo on noin 108 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria (83 milj. euroa). Kokonaisarvo voi nousta aina 125 miljoonaan Yhdysvaltain dollariin (96 milj. euroa) riippuen vuoden 2012 toisen puoliskon ja vuoden 2013 ensimmäisen puoliskon tuloksiin perustuvasta lisäsuorituksesta.

Lue tästä koko Kauppalehden artikkeli.