Yli kolmekymmentä suomalaista yrityselämän edustajaa oli mukana nyt toista kertaa järjestetyssä Finland-Pakistan Business Summit – tilaisuudessa Islamabadissa. Pakistanilaisyritysten edustajia mukana oli lähes 200. ”Kokonaisuudessaan varmasti pitkään aikaan yksi suurin Suomesta toiseen maahan tehty yritysmaailman vierailu ja vieläpä kokonaan yksityisin voimin tehtynä”, toteaa Suomalais-Pakistanilaisen kauppayhdistyksen puheenjohtaja Wille Eerola. ”Ja ensi vuonna järjestetään jo kolmas Summit, tällä kertaa Lahoressa ja odotamme taas osallistujamäärän tuplaantuvan”.

Lue koko lehdistötiedote täältä Kauppakamarin sivulta.Yli kolmekymmentä suomalaista yrityselämän edustajaa oli mukana nyt toista kertaa järjestetyssä Finland-Pakistan Business Summit – tilaisuudessa Islamabadissa. Pakistanilaisyritysten edustajia mukana oli lähes 200. ”Kokonaisuudessaan varmasti pitkään aikaan yksi suurin Suomesta toiseen maahan tehty yritysmaailman vierailu ja vieläpä kokonaan yksityisin voimin tehtynä”, toteaa Suomalais-Pakistanilaisen kauppayhdistyksen puheenjohtaja Wille Eerola. ”Ja ensi vuonna järjestetään jo kolmas Summit, tällä kertaa Lahoressa ja odotamme taas osallistujamäärän tuplaantuvan”.

Lue koko lehdistötiedote täältä Kauppakamarin sivulta.