The following Finnish companies and organizations have their representatives available for B2B meetings and discussions in Islamabad between 21-23 April.Please click the name of the company for additional details.

Please contact us for additional details and scheduling.

NOKIA, Robit Rocktools, JADE Trading, Casagrande Laboratory Center of Urban Research, Pohjola Bank Plc, Högfors, Crosslam Kuhmo, Etha Wind, Wärtsilä, REMU, BETA, Magsort (Newentures), Kiwatti, Finnpartnership, Team Finland, Riddes Corporation, Intempestivus International (representing several Finnish companies, please contact Mr. Matti Naakka).

finpakback2 lightNäillä suomalaisyrityksillä on edustajansa paikalla Islamabadissa 21-23.4.2015. Ole yhteydessä meihin lisätietojen tai tapaamisten osalta.

NOKIA, Robit Rocktools, JADE Trading, Casagrande Laboratory Center of Urban Research, Pohjola Bank Plc, Högfors, Crosslam Kuhmo, Etha Wind, Wärtsilä, REMU, BETA, Magsort (Newentures), Kiwatti, Finnpartnership, Team Finland, Riddes Corporation, Intempestivus International (representing several Finnish companies, please contact Mr. Matti Naakka).

finpakback2 light