Thank you all delegates and supporters for participating the “Pakistan – Challenges and Opportunities” Breakfast event on Friday. We were so pleased to have over 30 people with us! Special thanks to Ambassador Rauli Suikkanen, Ambassador Tariq Zameer, Ms. Birgit Nevala and Ms. Anna Erkkilä for your presentations. And of course Team Finland, Finpro, Finnpartnership, Ministry of Foreign Affairs, Ministry of Employment and Economy, Embassy of Pakistan.

There are some photos available at the FPBC’s Facebook page.

And now it is really to focus to Islamabad in April!Suuret kiitokset kaikille osanottajille ja tukijoille erittäin onnistuneesta “Pakistan – Challenges and Opportunities” aamiaistilaisuudesta. Oli ilo nähdä paikalla yli 30 Pakistanista ja Pakistanin markkinoista sek uusista liiketoimintamahdollisuuksista kiinnostunutta. Erikoiskiitokset suurlähettiläs Rauli Suikkaselle, suurlähettiläs Tariq Zameerille, Birgit Nevalalla ja Anna Erkkilälle mielenkiintoisista esityksistä ja tietenkin koko järjestelyihin osallistuneelle tiimille: Team Finland, Finpro, Finnpartnership, Ulkoministeriö, Työ- ja elinkeinoministeri, Pakistanin suurlähetystö.

Kauppayhdistyksen Facebook-sivulta löytyy muutamia valokuvia.

Ja nyt katse kohti huhtikuun loppua ja Islamabadia!