The second ever Finland Pakistan Business Summit have some special focus areas where Finnish companies have developed plenty of new innovations and where Pakistani players are looking for new tools to support the development of the country: “CleanTech and Sustainability” and “Disaster Management and Technology“. First one covers areas like energy, water, waste, architecture and construction and second one all the modern tools avoiding damages caused my natural disasters. We feel these topics are really a perfect match for companies and societies in both countries so if your company is working with those areas you should really get yourself to Islamabad in April! Read more here!Kaikkien aikojen toinen Finland Pakistan Business Summitissa on mukana kaksi erikoisaluetta, joiden ympärillä käydään myös paneelikeskustelu. Molemmat mukaan valitut alueet ovat sellaisia, joissa suomalaisia yrityksiä toimii useita ja teknisiä innovaatioita myös kehitetty viime vuosien aikana merkittävästi. Samalla Pakistanissa on molemmille sektoreille valmiina todella suuret markkinat, eli “CleanTech & Sustainability” ja “Disaster Management & Technology“.

CleanTech & Sustainability pitää sisällään energiaratkaisut, vesihuollon, jätehuollon, kierrätyksen ja myös arkkitehtuurin ja rakentamisen. Disaster Management & Technology taas kaiken teknologian ja tieto-taidon, joilla pystytään esimerkiksi Pakistanissa valitettavasti joka vuotisten tulvien ja maanjäristysten tuhoja välttämään ja kontrolloimaan. Uskomme, että iltapäivän tilaisuudet luovat välittömiä uusia liikesuhteita ja projekteja ko. alueilla toimivien yritysten välille. Jos yrityksesi toimii noilla aloilla niin uskomme, että kannattaa suunnata Islamabadiin huhtikuussa! Ks. lisää täältä.